Romdist packaging

Romdist Packaging si-a inceput activitatea comerciala in anul 2000 ca un distribuitor autorizat pentru ambalajele de unica folosinta. Avand o echipa de profesionisti, compania sa extins în fiecare an, iar de la inceputul anului 2016, a inceput sa produca propria sa gama de ambalaje de unica folosinta. Cu o suprafata totala de 20.000 mp in care 9000 m2 suprafata inchisa pentru productie si depozit, compania îsi propune sa raspunda tuturor cerintelor pietei, cu profesionalism, oferind intotdeauna cele mai bune produse si servicii.
In comertul actual, practic, nu se mai poate concepe marfa fara ambalajul ei. Considerat de multe ori fără importanţă, ambalajul este însă un produs indispensabil tranzacţiilor comerciale datorită rolului şi funcţiilor pe care le îndeplineşte. În ţările cu tradiţie în domeniul ambalajelor, acesta este considerat ca fiind parte integrantă a produsului de înaltă calitate.

Ambalajele sunt folosite la produse din: carne, peste, lapte, oua, inghetata, fructe, legume, dulciuri, patiserie, bauturi, dar si fast-food, catering. Ambalajul acestor produse poate fi privit şi analizat din două puncte de vedere: tehnic şi economic. Din punct de vedere tehnic ambalajul produselor constituie un ansamblu de materiale destinat protecţiei calităţii şi integrităţii produsului, destinat facilitării tuturor operaţiilor ce urmează în circuitul economic după ambalarea produselor.
Sub aspect economic ambalajul produselor este privit ca un produs finit deoarece în el s-au investit cheltuieli materiale şi umane pentru obţinerea lui. SC ROMDIST PACKAGING SRL doreste si urmareste, prin utilizarea de catre colaboratori a ambalajelor pe care le ofera, ca aceste produse sa poata prezenta, pe raftul magazinelor, o imagine de inalta calitate, deosebita, la cele mai bune preturi.