Termeni si Conditii

1. ELEMENTE DEFINITORII


Termenii si conditiile generale prevazute in continuare se vor aplica tuturor furnizarii de bunuri si servicii de catre ROMDIST PACKAGING S.R.L. ("romdist.ro\") prin intermediul acestui site www.romdist.ro catre Vizitator si pot fi modificate oricand de catre ROMDIST PACKAGING fara o notificare prealabila.


Astfel, urmatorii termeni vor insemna:
Vizitator - persoana fizica/juridica sau alta entitate juridica ce viziteaza site-ul www.romdist.ro.
Furnizor - societatea comerciala ROMDIST PACKAGING S.R.L, avand sediul social in Ilfov, Str. Sinaia Nr.3,  Stefanestii de Jos, 077175, nr. de inregistrare la Registrul Comertului: J23/896/2010, CIF RO13575701.
Bunuri si Servicii - orice produs sau serviciu, incluzand documentele si serviciile mentionate in acest site, care urmeaza a fi furnizate de catre Furnizor, Vizitatorului.


2. EXTINDEREA OBLIGATIILOR FURNIZORULUI


Furnizorul isi va utiliza cunostintele sale profesionale si tehnice pentru a furniza Bunurile si Serviciile care indeplinesc cerintele, nevoile si specificatiile Vizitatorului;


b. Informatiile prezentate pe site-urile Vanzatorului, au caracter informativ si pot fi modificate de catre acesta, fara o notificare prealabila. De asemenea, din considerente legate de spatiu si coerenta structurii informatiei, descrierile produselor si/sau serviciilor pot fi incomplete insa furnizorul face eforturi de a prezenta informatiile cele mai relevante, pentru ca produsul/serviciul sa fie utilizat in parametrii pentru care a fost achizitionat;


c. Comunicarea cu site-ul - se poate face prin interactiunea cu acesta, postarea opiniilor vis-a-vis de produse sau comunicarea prin adresele mentionate la sectiunea "contact\". Vor fi excluse din site sau ignorate, pareri sau adresari ce contin injurii sau un limbaj neadecvat. Furnizorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.


d. romdist.ro isi rezerva dreptul de a cere utilizatorilor introducerea manuala a codurilor de validare de tip captcha, in vedere protejarii informatiei din cadrul site-ului.


3. CESIONAREA SI SUBCONTRACTAREA


Furnizorul poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru servicii ce tin de onorarea ofertei, cu informarea Vizitatorului, nefiind necesar acordul acestuia. Furnizorul va fi intotdeauna responsabil fata de Vizitator pentru toate obligatiile contractuale.


4. CONFIDENTIALITATE - PUBLICITATE


Informatiile de orice natura furnizate de catre Vizitator Furnizorului, vor ramane in proprietatea Furnizorului. Ele pot fi utilizate numai in scopul declarat al acestui site si pentru executarea contractului / Comenzii. Aceste informatii pot fi facute cunoscute numai cu consimtamantul scris al Vizitatorului.


Nici o declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire

5. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL


S.C. ROMDIST PACKAGING S.R.L.  („romdist.ro”) este inregistrata in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub numarul: 31328.


Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, romdist.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.
Scopul colectarii datelor este: informarea utilizatorilor / clientilor (Vizitatorilor) privind situatia informatiilor furnizate pe romdist.ro, informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea produselor/serviciilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vizitatorilor si comportamentul consumatorului.
Prin completarea datelor dvs. in formularul de contact declarati ca acceptati neconditionat ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date a romdist.ro, inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal sub numarul 31328, si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate  de catre romdist.ro,  pentru desfasurarea si/sau derularea de catre romdist.ro, de activitati cum ar fi, dar fara a se limita la, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.
Prin citirea prezentelor Termene si Conditii ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date. Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora.
Pe baza unei cereri scrise, datate si semnate, expediate pe adresa ROMDIS PACKAGING S.R.L. , Str. Sinaia Nr.3,  Stefanestii de Jos, 077175, Judetul Ilfov, va puteti exercita, in mod gratuit, urmatoarele drepturi:
- o data pe an, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu prelucrate;
- sa interviti asupra datelor transmise;
- sa va opuneti prelucrarii datelor pentru motive intemeiate si legitime legate de situatia lor particulara
- sa solicitati stergerea datelor, cu exceptia situatiilor prevazute de lege.


Orice vizitator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul romdist.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.
Informatiile pe care ni le furnizati vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali.
romdist.ro poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de servicii de marketing, Curierat, servicii de plata/bancare, telemarketing sau alte servicii, alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre, asigurători.


6. SECURITATEA DATELOR


Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.


- acces partajat la bazele de date sau alte informatii cu caracter confidential;
- Aparitia codului de tip capcha dupa un numar de incercari nereusite de autentificare;
- sistem de protectie a datelor clientilor;
- niveluri de acces pentru utilizatorii aceluiasi magazin (fiecare primeste doar accesul de care are nevoie pentru indeplinirea functiilor);
- diverse tipuri de loguri (acces, conectare sistem, erori, diverse operatiuni executate de fiecare user);
- computerele de la care se acceseaza datele sau alte informatii cu caracter confidential sunt parolate si au implementate solutii de protectie antivirus, antispam si firewall cu toate update-urile la zi;
- monitorizarea permanenta a actiunilor care pot cauza probleme de securitate si restrictionarea imediata a conturilor de pe care se desfasoara astfel de activitati;
- realizarea de back-upuri saptamanale si stocarea lor securizata;
- utilizarea de servere performante si folosirea de firewall-uri pentru protectia impotriva accesului neautorizat;


7. FORTA MAJORA


Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.


8. LEGEA APLICABILA - JURISDICTIA


Prezentul contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre romdist.ro (ROMDIST PACKAGING S.R.L.) si utilizatori / clienti / vizitatori se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti competente de pe teritoriul Romaniei.
9. ACCEPTAREA TERMENILOR SI CONDITIILOR


Prin folosirea acestui site, acceptati Termenii si Conditiile prevazute in acest document.


INTREBARI?


Suntem bucurosi sa va furnizam informatii aditionale sau sa va raspundem la orice fel de intrebari. Va rugam sa ne contactati la:
Tel 021.322 61 65

Fax 021.321 78 50

sau sa ne scrieti pe adresa:
Ilfov, Str. Sinaia Nr.3,
Stefanestii de Jos,
077175

sau la emailul: [email protected]